Social

#precipitatii #prognoza #ploi #ninsori #vreme weekend

Prognoza meteo pentru weekend

Fata de temperaturile din aceasta saptamana, vremea va fi putin mai racoroasa in weekend. Insa luand in considerare perioada anului, meteorologii spun ca limitele nu scad sub valorile obisnuite.

Sambata vor fi precipitatii in vestul si in nord-vestul tarii, incepand inca de dimineata. Ploile vor continua pana noaptea, mai ales in partea de vest a tarii. Cantitatile de apa pot depasi, izolat, 15-17 l/mp.

Zonele montane vor avea parte de lapovita sau ninsori usoare, iar vantul va sufla moderat, cu preponderenta in estul si in sud-vestul teritoriului.

Minimele termice vor fi cuprinse intre 0 si 7 grade, iar temperaturile maxime vor fi de 7-15 grade.

Duminica vor continua ploile, pe alocuri, insa intensitatea acestora va fi redusa. Noaptea se vor intensifica precipitatiile in centrul, sudul si sud-vestul tarii.

In regiunile subcarpatice si in estul Transilvaniei, vor cadea precipitatii si sub forma de lapovita sau ninsoare.

Vantul va sufla slab in cea mai mare parte a teritoriului, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 3-13 grade cele maxime si 0-5 grade cele minime.

Sursa foto: being42.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea