Social

# vremea week-end #vremea #prognoza meteo

Prognoza meteo pentru weekend (16 - 17 iunie 2012)

Vremea va continua sa se incalzeasca in acest weekeend in majoritatea regiunilor Romaniei. Maximele termice pot ajute chiar si la 33 de grade.

Sambata, 16 iunie

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni (6 - 7 grade).

Pe litoral, vremea va fi calda, iar temperaturile vor fi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada. Maximele termice vor fi de 24 - 28 de grade, iar minimele intre 17 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 19 - 21 de grade.

Duminica, 17 iunie

Vremea va deveni calduroasa in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 33 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni (7 - 8 grade).

Pe litoral, vremea va fi frumoasa si duminica, temperaturile maxime putand ajunge la 27 - 28 de grade. Apa marii va avea o temperatura de 20 de grade.

Sursa foto: blueflag.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea