Social

#vremea weekend #vremea #prognoza meteo

Prognoza meteo pentru weekend

Vremea continua sa se incalzeasca in acest weekend in majoritatea regiunilor tarii. Pe teritoriul Romaniei patrunde o masa de aer cald, venita dinspre vest si sud-vest, care acopera treptat toata tara.

Sambata (19 august)

In tara, cerul va fi variabil, cu unele innorari la munte, in nordul si nord-estul tarii, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice . Temperaturi maxime: 24-35 grade. Temperaturi minime : 10-20 grade.

Vremea va fi in general frumoasa pe litoral. Cerul va fi variabil cu unele innorari in cursul noptii dar cu sanse reduse de ploaie. Maxime termice: 27-29 grade. Minime termice: 18-20 grade.

Duminica ( 20 august )

Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si la munte. Temperaturi maxime: 21-31 frade. Temperaturi minime: 8-18 grade.

Pe litoral, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 27 grade, iar cele minime intre 16 si 17 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea