Social

#vremea Valentine's Day # vremea martie #prognoza meteo #valentines day

Prognoza meteo pentru urmatoarea luna! Ce temperaturi vor fi de Valentine's Day

Meteorologii au publicat prognoza pentru urmatoarele patru saptamani, intervalul 11 februarie - 11 martie 2019.

Vremea in prima jumatate a lunii martie va fi mai rece in regiunile estice si nord-estice. in restul teritoriului, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, potrivit ANM.


Prognoza meteo 11 - 18 februarie 2019

Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval in cea mai mare parte a tarii.

Vremea 18 - 25 februarie 2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

Precipitatiile estimate a se inregistra in acest interval vor fi deficitare in regiunile intracarpatice si in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in rest.

Prognoza meteo 25 februarie - 4 martie 2019

Temperatura aerului va avea valori in general apropiate de cele specifice pentru acest interval, posibil usor mai coborate in regiunile estice si nord-estice.

Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare in regiunile din sud-estul tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, potrivit ANM.

Vremea 4 - 11 martie 2019

Mediile valorilor termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice acestei saptamani in jumatatea estica a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Regimul pluviometric va fi usor deficitar in extremitatea de vest si de nord-vest a teritoriului, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Mai multe detalii despre vreme, gasesti pe vremea.acasa.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea