Social

#vremea iulie #meteo #vremea #administratia nationalade meteorologie #prognoze meteo

Prognoza meteo pentru perioada 11-24 iulie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor precipitatiilor si temperaturilor din perioada 11 - 24 iulie. Estimarea include temperaturile maxime si minime, cat si perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

In toata tara, vremea se va mentine calduroasa, pe alocuri caniculara, pana in preajma datei de 15 iulie. Temperaturile maxime vor depasi, in cele mai multe zone ale tarii, valoarea de 32 C, iar cele minime vor fi de peste 18 C. Temperaturile vor scadea pana la normalul perioadei, crescand din nou dupa data de 18 iulie. Ultimele zile ale intervalului vor fi din nou calduroase.

Ploile vor fi putine si, in general, slabe cantitativ. Instabilitatea atmosferica va fi redusa in toata tara, cea mai mare probabilitate de aparitie a ploilor fiind in perioada 15 - 20 iulie.

La munte, in urmatoarele doua saptamani vremea va fi calda, mai putin in perioada 16-19 iulie, cand valorile termice vor marca o scadere. Acelasi interval va fi marcat si de o instabilitate atmosferica accentuata, cu averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si caderi de grindina. Pe arii restranse, cantitatile de apa pot fi insemnate.

Foto: cronicaromana.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea