Social

#iarna 2017-2018 #prognoza meteo #vremea

Prognoza meteo pentru iarna 2017-2018 Temperaturi de primavara in octombrie, ger naprasnic in decembrie

Ne asteapta o iarna grea, iar Dispeceratul Energetic National se asteapta ca în aceasta iarna sa se înregistreze consumuri-record de electricitate si gaze naturale, conform a1.ro. Pana in decembrie insa, tempaeraturile vor fi de primavara!

Meteorologii estimeaza ca, pentru iarna 2017 – 2018, vor fi temperaturi foarte scazute, atat în decembrie, cat si în ianuarie. Daca în noiembrie, vom avea temperaturi aproape ca vara, în prima luna de iarna, gerul se va amplifica.

In octombrie, in sudul si vestul tarii, va fi mai cald decat în mod normal, în aceasta perioada a anului si multe zile senine, cu valori de peste 14 grade. Precipitatiile vor fi normale, între 20 si 40 l/mp, în sud, dar în execes în nordul tarii.

In noiembrie, temperaturile vor fi tot mai mari decat normalul perioadei, iar precipitatiile vor fi mai putine în Moldova si în sudul Olteniei.

In decembrie, se anunta ger naprasnic, iar dispeceratul Energetic National se asteapta ca în aceasta iarna sa fie consumuri-record de electricitate si de gaze naturale. Situatia va fi similara anului trecut, cand au fost temperaturi de minus 15-20 de grade, înregistrate pentru o perioada de 7-10 zile.

Detalii despre vreme poti gasi si pe vremea.acasa.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea