Social

#vreme weekend #prognoza meteo #vreme luna mai

Prognoza meteo - Cum va fi vremea in weekend-ul 5-6 mai 2012

Vremea va deveni instabila in weekend in majoritatea regiunilor tarii si isi vor face aparitia ploile insotite de descarcari electrice.
 

Sambata, 5 mai


Vremea va fi in general instabila in centrul, sudul si nord-estul tarii, precum si la munte. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, in special dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Transilvania, local in Moldova si Muntenia si pe arii mult mai restranse in rest.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade.
 

Duminica, 6 mai


Duminica, vremea va fi calda, dar in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si vor fi averse si descarcari electrice, ziua local in zonele montane, in centrul si estul tarii, iar noaptea pe arii restranse in special in regiunile vestice. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in vest, nord-vest si la munte. Maximele termice se vor incadra intre 21 si 30 de grade, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea