Social

#Paste 2015 #vreme paste #prognoza meteo #vremea

Prognoza de Florii si de Paste. Iata cat de frig va fi

Se spune in popor ca asa cum va fi de Florii, asa va fi si de Paste. Iata ca meteorologii au emis o prognoza, care nu arata insa prea bine. Potrivit estimarilor, va fi frig si va ploua.

Asadar, daca ti-ai facut planuri pentru picnicuri sau gratare in aer liber, trebuie sa stii ca cel mai probabil nu vei putea aprinde nici focul si nici nu o sa-ti vina sa stai prea mult pe afara. Cel putin in preajma Floriilor, temperaturile vor scadea chiar si la minus 2 grade Celsius in vestul tarii si in Moldova, in rest situandu-se in jurul valorii de 7-8 grade.

In plus, vor cadea ploi aproape zilnic si, in timpul noptilor, nu sunt excluse precipitatii mixte, informeaza meteorologii. Cel mai frumos va fi in zona litoralului, astfel ca, daca ti-ai programat Pastele la malul marii, ai toate sansele sa te plimbi pe faleza, iar soarele sa ridice temperatura pana la 16 grade Celsius. La munte, in schimb, pe timpul noptii temperaturile vor scadea si pana la minus 8 grade, asadar trebuie sa iti pui in bagaj pulovere groase, fular si manusi.

Si in Capitala, spre sfarsitul acestei saptamani, vremea va fi mai rece decat de obicei, cu temperaturi de 8-10 grade si cu sanse de ploaie, insa, contrar vorbelor din batrani, de Paste vremea va fi mai calda cu cateva grade.

Sursa foto: cclifefl.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea