Social

#Black Friday 2016 #reduceri Black Friday 2016 #oferta Black Friday #reduceri Black Friday #Black Friday romania

Profita acum de Black Friday!

Mai este putin pana la Black Friday! Nu mai dureaza mult si la sfarsitul lunii ne vom putea achizitiona articolele pe care am pus ochii in speranta ca vor fi ale noastre in curand.

Black Friday este o sarbatoare a reducerilor pornita initial in America acum mai bine de 50, cand reprezentatii magazinelor de electrocasnice au pus deoparte produsele ce nu au inregistrat vanzari mari promovandu-le intens in ultima vineri din luna octombrie, oferindu-le consumatorilor la super pret. De aici a pornit o adevarata revolutie iar ziua de vineri a devenit cea mai populara si asteptata zi a toamnei care da startul reducerilor la cumparaturile dinaintea Craciunului.

Luand exemplul celor de peste ocean, europenii au preluat conceptul care mai apoi s-a raspandit in intreaga lume avand un succes garantat.

Accesoriile, televizoarele, imbracamintea, piesele auto, materialele de constructii, produsele destinate bebelusilor, electrocasnicele, obiectele de decor, toate trec prin reduceri masive de Black Friday. Aceasta zi pare ocazia perfecta de a ne echipa cu ce mai avem nevoie prin casa sau in garderoba.

Femeile profita si cauta din timp reduceri incaltaminte Black Friday pentru a vedea oferta si a alege articolul preferat. Daca si tu te-ai decis sa-ti cumperi o pereche de cizme demult asteptate sau niste pantofi eleganti, nu ezita sa accesezi Black Friday Zibra, site-ul care vine in aceasta perioada cu o multime de modele noi.

La capitolul incaltaminte Black Friday, magazinele online isi alcatuiesc un stoc compus din articole de sezon dar si modele de vara pe care doamnele le cumpara acum la un pret mult mai bun.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea