Social

#apocalipsa #sfarsitul lumii #atac cerebral #harold camping

Profetul care a promovat sfasitul lumii a suferit un atac cerebral

Harold Camping , predicatorul american care a prezis sfarsitul lumii in 1994 si in mai 2011 , a suferit un atac cerebral . In varsta de 89 de ani, Camping a supravietuit, dar medicii nu se asteapta la o recuperare totala.

Predicatorul american a ajuns la spital saptamana trecuta pentru o hemoragie cerebrala puternica si acum se afla in recuperare.

Harold Camping, presedinte retelei Family Radio Worldwide, a provocat o isterie internationala cu campania sa de promovare a sfarsitului lumii in data de 21 mai 2011, data calculata dupa o analiza matematica a textului Bibliei.

Mediatizarea Apocalipsei in toata lumea l-a costat pe Harold Camping 100.000 de dolari, cei mai mult bani provenind insa de la adeptii sai din mai multe tari .

Harold Camping a prezis ca doar 2% din populatia planetei va ajunge in rai la apocalipsa din 21 mai 2011.

Dupa ce a disparut cateva zile odata ce previziunea sa nu s-a adeverit, batranul a anuntat o noua data a sfarsitului lumii, 21 octombrie 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea