Social

Profesorii vor taxa pe contestatii la Bac

Inspectorii scolari ar dori sa introduca o taxa pe contestatii la Bacalaureat pentru a reduce numarul acestora si volumul de munca al profesorilor nevoiti sa lucreze pana la 20 de ore in perioada examenelor.

Inspectorii din Suceava au trimis deja propunerea Ministerului Educatiei. Astfel, daca rezultatul ar fi in favoarea contestatarului, suma achitata i-ar fi restituita, iar daca nu, banii ar ramane la profesorii corectori, scrie Gandul.

Inspectorii din Arges considera oportuna folosirea unei aparaturi de bruiaj pentru a-i impiedica pe elevi sa mai foloseasca microemitatoare de orice fel pentru a copia.

Aceasta idee a fost deja pusa in aplicare de presedintele unui centru de examen din Hunedoara, in vara acestui an. Nu a fost prins niciun elev care sa incalce regulamentul, iar profesorii iau totusi in calcul efectele negative ale unui astfel de aparat asupra sanatatii lor.
 
 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea