Social

# declaratii profesori #coronavirus #profesori #romania #vaccinare

Profesorii din Romania, dupa ce au aflat ca au prioritate la vaccinare: "Am ajuns si cobai"

Profesorii sunt inclusi pe lista primelor persoane care au acces la vaccinarea impotriva coronavirsusului, alauri de medici si alte persoane expuse riscului de contaminare. Dupa anuntul facut de medicul Valeriu Gheorghita, coordonator al campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, in Romania, au aparut numeroase critici din partea profesorilor, care cred ca sunt folositi pe post de cobai in campania de vaccinare. 

O postare pe grupul profesorilor din Romania, in care personalul din invatamant este anuntat ca are prioritate la vaccinare a strans comentarii extrem de dure. Cei mai multi dintre dascali au spus ca nu au incredere in vaccine si cedeaza locul lor "guvernantilor si parlamentarilor", scrie Adevarul.ro.

"Serios? Am ajuns si cobai? Daca refuz ce imi fac? M-am saturat de atatea ordine pe care le primim! Sa se vaccineze ei primii. Politicienii nostri dragi in frunte cu madam ministra educatiei!", scrie un profesor din Teius.

"Avem si noi, in sfarsit, prioritate la ceva! Nici acum nu suntem multumiti? Carcotasi mai sunteti...", scrie un dascal de la Colegiul National "Mihail Sadoveanu.

Un profesor din Oradea sustine: "Nici vorba, nu ma vaccinez"

"Nu vreau sa ma vaccinez... vaccinul vostru este un experiment. Amintiti-va cate esecuri au fost cu vaccinul hpv (in tari precum India) sa nu uitam de vaccinul antipoliomielitic care a avut urmari catastrofale (chiar la o matusa de-a mea, pareza - si era copila) asa ca in faza asta de testare raspunsul meu este nu...devenim cobaiii Europei....", scrie o profesoara din Timisoara.

Exista insa si profesori care au marturisit ca accepta vaccinare. Insa prea putini, comparativ cu cei care au exclus din start aceasta posibilitate.

"Egoisti, ca de fiecare data. Sa vedem intai pe pielea altora! Si ce bine ca au fost mii de voluntari pe care s a testat initial. Oameni curajosi, care s-au supus unor riscuri intiale mult mai mari! Dar noi nu! Nici asa! Eu ma vaccinez! Si sper ca cei ce n-o fac sa aiba restrictii! Si de salariu! Ca ne-am tot plans pe aci ca online-ul nu e scoala!", scrie o profesoara din Craiova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea