Social

#profesori concediati #profesori nevaccinati #profesori

Profesorii care nu se vaccineaza vor fi dati afara. Tara care introduce masuri dure in invatamant

Profesorii care vor refuza vaccinarea anti-covid vor fi concediati in noul an scolar. Regulile pe care le impun autoritatile sunt mult mai drastice. Astfel, in Italia, toti profesorii care nu se vor imuniza isi vor pierde locul de munca daca nu vor prezenta un test negativ la fiecare 48 de ore.

 

In scolile din Italia, mastile raman obligatorii atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice si restul personalului din institutii. Toate mastile de protectie vor fi distribuite de catre scoli, atat pentru elevi, cat si pentru personalul didactic.

Fata de anul trecut, distantarea la un metru a bancilor nu mai este obligatorie, ci este doar recomandata. Acolo unde nu exista spatiu suficient, se poate renunta la distantarea fizica a elevilor, cu conditia mentinerii celorlalte masuri.

De asemenea, pentru a evita aglomeratiile vor fi intrari si iesiri separate, atat in autobuze, cat si in scoli. Temperatura nu se va mai masura la scoala, ci acasa, iar daca un copil va avea febra, acesta va ramane acasa si vor fi anuntate cadrele didactice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea