Social

#vin #dulciuri #promovare #panificatie #ceaiuri #produse romanesti #magiun

Produsele traditionale romanesti vor fi promovate la Londra

Produsele traditionale romanesti vor fi promovate la Londra in cadrul Targului International de Produse Alimentare si Bauturi IFE (International Food & drink Event), ce se va desfasura in perioada 17-20 martie.

Firmele romanesti care vor participa la acest targ vor imparti un spatiu de 309 metri patrati si vor expune produse din carne, panificatie, patiserie, dulciuri, ceaiuri, apa minerala si produse lactate, potrivit Asociatiei de Promovarea Alimentului Romanesc, care spera ca prin aceasta actiune sa atraga mai multi cileinti si sa aduca o perpectiva pozitiva asupra industriei alimentare romanesti.

Printre delicatesele si bunatatile care vor putea fi degustate la Targul IFE se numara Magiunul de Topoloveni, mustarul de Tecuci, pastravul afumat, icrele de crap si pastrama pescareasca din Delta si din Carpati.

De asmenea, nu vor lipsi nici Dulceata lu' Razvan si specialitatile din carne de la Scandia Sibiu sau vinurile Paganus si Romania Pitoreasca de la Domeniile Dealu Mare – Urlati.

La acest eveniment sunt asteptati peste 30.000 de vizitatori, dintre care 4.000 de straini.

Sursa foto: www.capital.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea