Social

# contaminare #prajituri #ikea #vanzare # tarte #materii fecale

Produse alimentare IKEA, contaminate cu materii fecale

Mai multe urme de materie fecala au fost descoperite recent in tartele cu ciocolata si migdale preparate de magazinul IKEA.

Primele cazuri de tarte contaminate au fost semnalate in China in luna decembrie, unde autoritatile au confirmat prezenta bacteriilor coliforme in peste 1.800 de tarte care au fost importate din Suedia.

"Vama chineza a stabilit ca nivelul bacteriilor coliforme depaseste limitele acceptabile si am decis sa oprim vanzarea acestor prajituri in toate pietele", a declarat un purtator de cuvant IKEA, Yiva Magnusson.

Tot Magnusson a subliniat faptul ca transportul cu pricina a fost distrus si ca prajiturile contaminate nu au ajuns pe mesele clientilor chinezi.

Tartele cu ciocolata si migdale contaminate au fost furnizate de compania Almondy, care distribuie toate tartele cu migdale pentru IKEA. Aceasta companie nu a dat pana acum nicio declaratie, ea fiind principalul suspect in acest caz, potrivit "Wall Street Journal".

Reprezentantii IKEA au anuntat ca aceste produse au fost retrase din 23 de tari, inclusiv din Romania.

Sursa foto:www.economica.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea