Social

#arme lipsa #depozit ciorogarla

Procurorii militari au inceput urmarirea penala "in rem", in cazul Ciorogarla

Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale "in rem" -fara sa aiba inca vinovati- in cazul furtului de arme de la Ciorogala sub aspectul savarsirii de , nerespectarea regimului armelor si munitiilor si calcare de consemn, conform unui comunicat al Parchetului General.

"Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti a fost sesizat, pe 28 ianuarie, de catre cu privire la faptul ca in cursul aceleasi zile, in intervalul orar 12.00 - 12.30, la UM 01916 Ciorogarla , jud. Ilfov, in timpul efectuarii controlului magaziilor din incinta unitatii, s-a constatat lipsa lacatelor de la usile unui depozit, iar in interiorul acestuia, au fost observate urme de sustragere de materiale", arata comunicatul.

Reamintim ca sigiliul unui depozit din Unitatea tehnica militara din Ciorogarla, judetul Ilfov, a fost gasit rupt, miercuri dimineata, conform unor surse din Ministerul Apararii Nationale .

Cel putin 51 de arme au disparut din depozitul care apartine Aviatiei, au declarat, joi, pentru NewsIn, surse militare. Printre acestea, se afla o mitraliera cu afet, mai multe pistoale -mitraliera si pistoale-mitraliera cu si pistoale.

Seful Statului Major al Fortelor Terestre, Teodor Frunzeti, a declarat, joi, pentru NewsIn, ca depozitul de armament de la Ciorogarla este o structura militara ce nu apartine de institutia pe care o conduce. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea