Social

Probleme pentru Piti! Mutu a suferit o contractura!

Nationala de fotbal a Romaniei pare atinsa de un adevarat blestem al accidentarilor. Cu doar doua saptamani inainte de startul Campionatului European, Victor Piturca a mai primit o lovitura din partea elevilor sai.

Dupa accidentarea stupida care l-a scos pe Ovidiu Petre din lotul pentru EURO 2008 , acum a venit randul lui Adrian Mutu sa acuze probleme de ordin fizic. Conform Gazetei Sporturilor, „Briliantul” a suferit o contractura musculara in timpul primului antrenament sustinut de Victor Piturca, dupa vacanta din Antalia.

Totul s-a petrecut la Mogosoaia, acolo unde tricolorii au inceput cu niste miscari de incalzire, urmate de cateva ture de teren. Si se pare ca cele 45 de minute de antrenament au fost de ajuns pentru Adrian Mutu, care a chemat de urgenta masorii, pentru a scapa de nedorita problema. Pana la aceasta ora nu se stie care este starea „decarului” nostru, iar daca accidentarea va pune in pricol prezenta sa la EURO 2008.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea