Social

#permis auto #examen #traseu

Proba de traseu va fi filmata. Dispare spaga pentru permis auto?

Proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere urmeaza sa fie filmata cu ajutorul unor camere video montate pe masini in cadrul unui proiect initiat de seful Directiei de permise de conducere ( DRPCIV ), chestorul Marian Tutilescu .

Proiectul pilot implica si monitorizarea prin sistem GPS a vehiculelor utilizate la examen, iar imaginile filmate vor fi folosite in cazul contestatiilor.

Asociatiile scolilor de soferi si de Autoritatea Rutiera Romana sustin proiectul care va fi demarat pentru inceput in Bucuresti, informeaza Adevarul. In functie de rezultate, el ar putea fi extins in toata tara.

In cadrul noului proiect, examinatorul va avea si el obligatii suplimentare. DRPCIV vrea imbunatatirea comunicarii intre persoanele examinate si examinator.

Pe baza imaginilor filmate se vor putea depune pentru prima oara contestatii la proba practica. Pana acum, din moment ce conditiile de trafic nu pot fi reconstituite, examinatorul avea intotdeauna ultimul cuvant.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea