Social

Pro-Democratia, cu ochii pe banii din campanie

Asociatia Pro-Democratia a lansat campania de monitorizare a cheltuielilor principalelor partide politice in campania electorala pentru alegerile locale din 1 si 15 iunie. Actiunea se numeste „Transparenta si control in finantarea partidelor politice“.

In perioada 2-15 mai, Pro-Democratia va avea in vizor campania electorala din Brasov, dar si din Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Focsani si Iasi, urmarind mai ales cheltuielile legate de publicitatea electorala in presa scrisa centrala si locala din aceste sapte puncte de monitorizare.

Asociatia Pro-Democratia a anuntat ca va insista in aceasta perioada asupra obligativitatii impuse de Legea 334/ 2006 privind finantarea activitatilor partidelor politice si a campaniei electorale, de a imprima, pe toate materialele de campanie, denumirea operatorului economic care le-a realizat. De asemenea, Pro-Democratia va incerca sa vegheze si asupra respectarii limitelor maxime admise prin lege pentru cheltuielile de campanie. (continuarea Monitorul Expres)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul Expres

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea