Social

“PRM s-a dus de ripa”

Vicepresedintele executiv al PRM , Lucian Bolcas , a declarat aseara ca Biroul Permanent al partidului a decis, ieri, excluderea din rindurile formatiunii politice a lui Radu Comanici, presedintele Organizatiei Judetene Constanta a PRM.

Bolcas a precizat ca Radu Comanici a fost eliminat din partid ca urmare a faptului ca a depus la Biroul Electoral Judetean Constanta o alta lista de candidati la functia de consilier judetean decit cea aprobata de conducerea centrala a partidului. Odata exclus din partid, Comanici a fost inlocuit aseara si din postura de candidat al peremistilor la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta (CJC), dar si din cea de sider de organizatie judeteana.

Potrivit spuselor lui Bolcas, Dan Nicolae Rahau a devenit candidatul PRM la presedintia CJC, dar si noul presedinte al PRM Constanta. Comanici a declarat ca a fost eliminat din partid deoarece deputatul de Constanta al PRM, Gelil Eserghep, si vicepresedintele executiv Lucian Bolcas au vrut sa introduca pe lista de candidati la functia de consilier judetean “un anume Moraru, care nu este membru PRM“. (continuarea in Telegraf)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Telegraf

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea