Social

PRM ii pregateste presedintelui o "Flota", cadou de Valentine's Day

Conducerea Parlamentului a decis ca mesajul prezentat azi de seful statului in plenul reunit al celor doua Camere sa nu fie urmat de luari de pozitii ale oamenilor politici, in pofida dorintei Opozitiei ca si parlamentarii sa se adreseze presedintelui, nu numai acesta Parlamentului. Tema mesajului anuntata de Traian Basescu se refera la „probleme actuale legate de politica interna a Romaniei“. Potrivit lui Ioan Munteanu (PSD), doar dupa ce Traian Basescu isi termina discursul, Parlamentul ar putea lua o decizie daca este necesara sau nu o noua sedinta comuna în care sa se faca dezbateri pe marginea temelor abordate de acesta. Insa, chiar daca nu vor vorbi oficial in Parlament, reprezentantii partidelor au decis inca de ieri, de principiu, cum se vor manifesta vizavi de discursul presedintelui. PRM se pregateste sa boicoteze mesajul presedintelui. Liderul grupului PRM din Camera, Lucian Bolcas , a declarat ieri ca parlamentarii sai vor protesta vehement daca seful statului va rosti un discurs jignitor la adresa alesilor. Peremistii nu-si vor mai aduce insa fluierele de acasa si nici nu vor mai veni cu prelata pictata cu presedintele Basescu dupa gratii, asa cum s-a intamplat la reuniunea din decembrie la prezentarea raportului de condamnare a comunismului. „Protestul PRM va depinde de discursul presedintelui“, a avertizat Bolcas. Pe de alta parte, Vadim Tudor a precizat ca va veni cu rechizitoriul Dosarului „ Flota “, cu diverse marturii scrise si fotografii ale vilelor lui Traian Basescu, pe care le va prezenta in timpul mesajului prezidential. (continuarea in Gardianul )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea