Social

#buget #bucuresti #primarie

Prioritatile lui Oprescu: platforma de skateboard si ceasurile suflate cu aur

Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca 500.000 de euro pentru o platforma de skateboard in Parcul Tineretului . Proiectul face parte din viziunea primarului Sorin Oprescu asupra Bucurestiului, care mai include ceasuri publice suflate cu aur de 24 de karate, in valoare de 720.000 de euro.

Primarul Sorin Oprescu este preocupat de modernizarea Parcului Tineretului din capitala. Anuntul pentru construirea platformei, publicat pe site-ul guvernamental de licitatii, contine detaliile despre proiect. Platforma va ocupa o suprafata de 2.800 de metri si va fi situata pe doua etaje legate de o scara si o balustrada speciala.

In Parcul Tineretului, vor fi aduse si blocuri de beton care urmeaza a fi impodobite de artistii de graffiti. Planurile primariei legate de parc nu se opresc aici, anunta Gandul. Pana in 2012, urmeaza sa fie construite un pavilion special pentru pasari, un castel cu derdelus, o fantana arteziana si un complex Aqua Land.

Orologii de 24 de karate

Seful Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), Radu Popa, urmeaza sa cheltuiasca 720.000 de euro pentru reconditionarea si instalarea a 20 de ceasuri din cristal de inalta calitate, cu ornamente din aur industrial de 24 de karate.

Ceasurile urmeaza sa cante si muzica patriotica la ocazii potrivite. Ele vor avea in memorie cel putin 30 de melodii: muzica "folk, clasica, patriotica, populara si speciala de Craciun", informeaza Evenimentul Zilei. Ceasurile vor functiona perfect si in cazul unei pene de curent si vor efectua automat trecerea de la ora de vara /iarna. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea