Social

#radu duda #printul radu #principe #alegeri #presedinte

Printul Radu va candida la alegerile prezidentiale

Principele Radu Duda va candida la alegerile prezidentiale din acest an. Printul isi va anunta candidatura la alegerile prezidentiale astazi, la ora 19.00, la Palatul Elisabeta, devenind astfel primul candidat oficial la functia suprema in stat.

Decizia de a candida a fost anuntata de printul Radu pe site-ul personal, //www.princeradu.ro/ . Anuntul candidaturii va fi facut in aceasta seara, in prezenta Principesei Margareta, dar si a sustinatorilor sai.

Actiunea principelui vine supa ce in urma cu cateva zile spusese ca nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale. Declaratia a fost facuta la Palatul Elisabeta, acolo unde principesa Margareta si principele Radu s-au intalnit cu Betsy Myers , consultantul campaniei lui Barack Obama. Myers a spus chiar ca singurul candidat pe care "l-ar sustine la alegerile prezidentiale din Romania ar fi Alteta Sa Regala".

Radu Duda devine astfel primul candidat oficial la functia suprema in stat. Principele Radu s-a nascut la Iasi in urma cu 49 de ani, intr-o familie de medici si si-a inceput cariera profesionala pe scena. In 1984, a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, insa rolul care i-a adus notorietate l-a jucat pe scena vietii, zece ani mai tarziu cand a intalnit-o pe Principesa Margareta, cu care s-a casatorit in 1996.

In 1999, Radu Duda devine Principe de Hohenzollern-Veringen . Principele a fost reprezentant special al Guvernului Romaniei, sub doua guverne: PSD si PNL, Executivul renuntand la serviciile lui in 2008. Despre printul Radu s-a spus ca ar fi colaborat cu Securitatea, insa deocamdata nu exista acte oficiale care sa dovedeasca acest lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea