Social

#printul Paul DNA #printul Paul retrocedari #retinere printul Paul #printul paul

Printul Paul, retinut!

Dupa aproape sapte ore de audieri, printul Paul a fost retinut, vineri seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au fost puse sub control judiciar.

Retinerea acestuia a avut loc la scurt timp dupa ce Curtea de Apel Brasov a decis plasarea in arest la domiciliu a omului de afaceri Remus Truica si a avocatului Robert Rosu, precum si controlul judiciar pentru 60 de zile in cazul lui Dan Andronic, Marius Marcovici si Claudiu Mateescu.

Printul Paul a fost scos incatusat din sediul DNA Brasov, vineri, in jurul orei 17.00, si nu a facut niciun fel de declaratii, fiind urcat intr-o masina a Politiei pentru a fi dus in arestul IPJ Brasov.

Printul Paul a ajuns la DNA Brasov, vineri, in jurul orei 10.10, la scurt timp la sediul institutiei venind, fara sa fie citat sau chemat de catre procurori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea