Social

#romania #print #printul charles #viscri

Printul Charles este interesat de alt sat din Romania, dupa Viscri

Dupa Viscri, Archita este satul pe care Printul Charles al Marii Britanii a pus ochii, inca din 2011, si pe care vrea sa il promoveze pentru a deveni un obiectiv turistic important atat pentru romani, cat si pentru straini.

Printul Charles este fermecat de frumusetile naturale pe care le are de oferit Romania. Dupa ce a investit, impreuna cu fundatia Mihai Eminescu Trust, in transformarea satului Viscri intr-un obiectiv turistic cheie in zona transilvaneana, mostenitorul tronului Marii Britanii este interesat de satul Archita, aflat la limita dintre Tinutul Secuiesc si Transilvania Saxona.

Satul Archita este locuit de romani si de romi si este incadrat intr-un peisaj de poveste, de o frumusete neobisnuita, pe care printul a remarcat-o inca de la prima sa vizita acolo, in 2011. De atunci, acesta a mai vizitat zona la sfarsitul lunii mai 2012, cand a dat de inteles ca ar vrea sa se implice in deschiderea unui dispensar si in promovarea regiunii ca zona turistica.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea