Social

#Printul Charles decorat #printul charles

Printul Charles catre romani. „Nu va distrugeti tara”

 

Printul Charles al Marii Britanii, aflat zilele acestea intr-o prima vizita oficiala din 1998 incoace, are un mesaj important catre romani.

Romania este prima tara pe care Printul Charles al Marii Britanii a vizitat-o in cadrul turneului sau european. Ieri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat cu Steaua Romaniei, in Ordin de Mare Cruce.

Printul Charles a declarat in repetate randuri ca este indragostit de Romania si de Transilvania, unde are cateva proprietati la care vine aproape in fiecare an.

Printul Charles a tinut sa le transmita un mesaj romanilor.

„Dupa cum bine știti, vizitez Romania de multi ani. (...) Romania are o diversitate extraordinara. Are, de asemenea, cel mai solid și mai tentant peisaj istoric. În ciuda acestor aspecte, toate acestea sunt amenintate daca masurile potrivite de protectie nu sunt aplicate. Administrate într-un mod corespunzator, aceste resurse pot deveni surse solide de prosperitate, dar, în același timp, oamenii trebuie sa fie informati cu privire la importanta împrejurimilor naturale și a moștenirii umane. Moștenirea unica a Romaniei în materie de sate, biserici și castele poate avea potential turistic”, a declarat Printul Charles într-o transmisiune a postului TV Antena 3.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea