Social

#arthur #urs # Emanuel de Liechtenstein #un milion de euro #despagubiri #romania

Printul austriac Emanuel de Liechtenstein care l-a ucis pe Arthur cere despagubiri de 1 milion de euro

Printul austriac Emanuel de Liechtenstein, banuit ca l-a ucis pe Arthur, cel mai mare urs brun din Romania, a anuntat ca va da in judecata ONG-ul Agent Green, care a facut public cazul sau.

In demersul lui, printul Emanuel este sustinut de printul Dimitrie Sturdza, care precizeaza ca informatiile care au fost facute publice sunt false.

“Despre aceasta vanatoare s-au spus mai multe lucruri neadevarate. S-a spus ca a fost o vanatoare ilegala. Insa Printul Emanuel a fost la o vanatoare permisa de ministrul Mediului. A doua minciuna este cea referitoare la faptul ca Arthur a fost cel mai mare urs din Romania. Sunt multi ursi care sunt mult mai mari decat Arthur. Povestea asta e trasa de par.

Se pare ca ursul Arthur a fost impuscat la 300 m distanta de o ferma unde a facut ravagii. Domnul Paun spune ca nu ar fi trebuit impuscat masculul asta foarte mare, dar ca ar fi trebuit eliminata o ursoaica cu doi pui. Domnul Paun e finantat din afara, sunt multe tari in Europa de Vest care nu vor sa relocam ursii nostri acolo”, a precizat Printul Dimitrie Sturdza.

“Cele mai multe ONG-uri sunt finantate din afara. Sa le propunem sa duca ursi de la noi din tara in tara care le finanteaza. Pe timpul lui Ceausescu erau intre 4.000 si 6.000 de ursi, nu se stie exact, dar acum e sigur ca numarul lor s-a dublat. Daca Uniunea Europeana ne spune ca ar fi bine sa avem 2.000-3.000 de ursi, ce facem cu restul de 9.000? Eu propun sa impartim 1000 la nemti, 800 la francezi etc”, a explicat printul Dimitrie Sturdza, potrivit realitateaoltului.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea