Social

#printul akishino #vizita romania

Printul Akishino al Japoniei va vizita Romania

Printul Akishino , fiul cel mic al familiei imperiale nipone, impreuna cu sotia sa printesa Kiko vor vizita patru tari prin care trece fluviul Dunarea - Ungaria, Romania, Austria si Bulgaria - timp de aproape doua saptamani incepand din jurul lunii mai a anului 2009, la invitatia acestor tari pentru a marca 'Anul de Prietenie Japonia-Dunare 2009'.

Pe de alta parte, printul mostenitor al Japoniei Naruhito va vizita Vietnamul timp de o saptamana la inceputul lunii februarie a anului viitor, a anuntat joi agentia Kyodo, receptionata de AGERPRES. Mai tarziu se va decide daca printesa Masako , sotia mostenitorului tronului imperial al Japoniei, care urmeaza un tratament in urma unei boli provocate de stres, il va insoti pe printul Naruhito, adauga Kyodo citand Agentia imperiala de administratie.

Aceasta vizita urmeaza unei invitatii din partea guvernului vietnamez pentru a marca aniversarea a 35 de ani de la stabilirea de relatii diplomatice intre cele doua tari, relateaza Agerpres.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea