Social

#sua #arest #. regele mihai #principesa irina #lupte cocosi

Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, arestata in SUA

Principesa Irina, cea de-a treia fiica a Regelui Mihai si a Reginei Ana, si sotul ei, John Wesley Walker, au fost arestati, ieri, in SUA. Cei doi sunt acuzati ca au organizat cel putin 10 lupte de cocosi la ferma familiei din statul american Oregon, in perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013, relateaza portalul OregonLive.com, citat de Mediafax.

Luptele implicau zeci de cocosi echipati cu cutite si alte obiecte taioase atasate de picioare, luptand pana la moarte. Aceste lupte sunt interzise in prezent in 50 de state din SUA. Potrivit sursei citate, John si Irina Walker, alaturi de doi vecini si alti doi prieteni, au fost acuzati de operarea unor jocuri de noroc ilegale si de sacrificarea ilegala a unor animale prin lupta la ferma sotilor Walker. Pentru fiecare cap de acuzare, ei risca o amenda de 250.000 de dolari si o pedeapsa maxima de 5 ani inchisoare. In plus, Irina si sotul sau si-ar putea pierde ferma, evaluata in 2011 la 170.360 de dolari.

In 2007, John Walker s-a casatorit cu Irina Kreuger, fiica Regelui Mihai si a Reginei Ana. Principesa Irina, acum in varsta de 60 de ani, s-a nascut si a crescut in Elvetia, mutandu-se in Oregon in anul 1983.

Sursa foto: princeradublog.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea