Social

#principele radu #alegeri prezidentiale #candidatura #criza

Principele Radu se opune impozitului forfetar

Principele Radu , candidat la presedintia Romaniei, acuza politicienii de " , obtuzitate si " in perioada de criza.

Alteta sa si-a exprimat ingrijorarea legata de functionarea tot mai putin performanta a autoritatilor publice si decuplarea periculoasa dintre stat si societate.

"Patru greseli au agravat criza economica in perimetrul romanesc, toate strict determinate de iresponsabilitate , obtuzitate si egoism . Prima este incapacitatea liderilor de a lua in calcul prognozele si de a proiecta durabil in domeniul economic si financiar. A doua este votarea unor legi pentru scopuri pur electorale sau servind interesele catorva in detrimentul tuturor celorlalti. A treia este introducerea, intr-un moment nepotrivit, a unor reglementari fiscale restrictive de tipul impozitului forfetar, care ingreuneaza, daca nu distruge, in conditii de criza economica, viata multor intreprinderi mici. A patra, si poate cea mai grava, este management politic clientelar al banilor publici", a declarat candidatul, citat de Romania Libera.

Principele condamna atitudinea politicienilor care par mai preocupati de campenesti si lansarile electorale, decat de situatia grava a economiei si societatii romanesti, in care "oamenii sunt obisnuiti sa-si rezolve singuri problemele, adesea dincolo de legi".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea