Social

#candidat #alegeri prezidentiale #cv #curs #harvardm diploma #principele radu

Principele Radu a mintit despre Harvard?

Principele Radu se mandreste cu calitatea de absolvent al John F. Kennedy School of Government, universitatea harvard SUA si al Colegiului George C. Marshall din Germania. Oficialii celor doua universitati au dezvaluit insa ca studiile candidatului la presedintie s-au limitat la un curs de doua saptamani si un seminar de o saptamana.

Dupa ce Radu hohenzollern-veringen a fost contactat pentru lamuriri, biografia de pe pagina web oficiala s-a modificat, iar acum este prezent numele cursului, renuntandu-se la formularea "absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard ".

Oficialii institutiei au atestat doar faptul ca el a participat la programul de doua saptamani "National and International Security Program".

"Sunt multe cazuri in care participantii la acest program sustin ca au absolvit John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard. Noi preferam sa se mentioneze ca au participat, au terminat si au primit un certificat de atestare a acestui program", a declarat pentru HotNews.ro Doug Gavel, directorul de comunicare din cadrul Harvard Kennedy School.

Reprezentatii Colegiului George C. Marshall din Germania au aratat si ei ca Radu si-a umflat CV-ul. "Principele Duda a participat la Senior Executive Seminar in 2003. Este un program de o saptamana care aduce laolata lideri din diferite tari pentru a discuta probleme de interes mondial", a spus Yvonne Levardi, sefa departamentului de comunicare din cadrul George C. Marshall.

Seful de campanie al Principelui, consilierul Cornel Comsa a declarat ca biografia a fost modificata pentru mai multa acuratete in cazul "absolvirii Universitatii Harvard". Colegiul George C. Marshall din Germania nu are cursuri mai lungi decat seminarul la care a participat membrul familiei regale, a tinut sa precizeze Comsa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea