Social

#principele radu #alegeri prezidentiale #candidatura #politica

Principela Radu: Ar fi nedemn sa incerc o restaurare a monarhiei

Principele Radu a explicat joi ca nu are o orientare politica, "viziunea economica" fiind datoria executivului, in timp ce "presedintele are acte de reprezentare a acestor pozitii in plan intern sau extern".

Candidatul la alegerile prezidentiale a declarat ca a luat decizia de a intra astfel in viata politica alaturi de Rege si Principesa si ca nu are nici un plan pentru o restaurare a monarhiei.

"Decizia de a candida a fost indelung masurata de catre Rege, Principesa si de catre mine. Hotararea noastra de a face acest pas a fost, pentru ca am fost convinsi ca acesta este cel mai bun fel de a servi idealurile pe care familia regala le-a servit in ultimii 150 de ani. Cred ca familia regala are valori care sunt foarte relevante pentru Romania, puternic legate de statul roman, dar aceasta nu inseamna ca valorile casei regale nu merita sa fie servite sunt servite, nu insa prin gestul de a candida", a spus Principele Radu la Realitatea TV.

In sondajele de opinie care sustin ca 12% din electorat care l-ar vota ca presedinte, Principele Radu vede romani satui de faptul ca "autoritatile publice nu mai performeaza asa cum ar trebui, fiindca sunt populate de interes si politicianism".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea