Social

#showroom karcher #karcher cluj-napoca #echipamente curatenie #eco tera clean

Primul Showroom Karcher din Cluj-Napoca

Se deschide primul Showroom Karcher din Cluj- Napoca, pe str. Frunzisului nr. 35, parter (varianta Zorilor - Manastur), Cluj-Napoca, Cluj, prin dealerul autorizat Eco Tera Clean. Deschiderea va avea loc in data de 1 iulie 2013 , motiv pentru care va invitam sa va bucurati de preturile speciale oferite in perioada 1-5 iulie 2013, atat la echipamente cat si la accesorii si detergenti.

Vizitatorii vor putea testa echipamentele Kärcher participand la aplicatiile demonstative din 1 - 5 iulie orele 09:00 - 17:00 efectuate in PRIMUL SHOWROOM KARCHER DIN CLUJ-NAPOCA al dealerului autorizat Eco Tera Clean, aflat pe str. Frunzisului nr.35, parter (varianta Zorilor - Manastur), Cluj-Napoca, Cluj.

Curatarea este o provocare pentru fiecare dintre noi, indiferent de domeniul de activitate, iar specialistii Kärcher stiu acest lucru, si, de aceea, vin mereu in intampinarea cerintelor Dvs cu solutii inovatoare si eficiente adaptate fiecarei situatii. Astfel ca, Eco Tera Clean, principalul dealer  Karcher Romania, va invita, sub deviza Kärcher “makes a difference” sa gasiti solutii pentru  rezolvarea problemelor dumneavoastra din aceasta sfera de activitate.

Karcher este Nr. 1 Mondial in ceea ce priveste echipamentele si produsele de curatare, furnizand solutia optima pentru orice aplicatie. Kärcher Romania este o companie specializata  in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uzul casnic cat si pentru cel profesional si industrial.

Fiind lider de piata la nivel mondial in ceea ce priveste tehnologia de curatare, Kärcher a atins cea mai mare cifra de afaceri (1,7 miliarde EUR), precum si cel mai mare numar de unitati vandute (8,25 milioane) din istoria companiei.

 Produsele  inovatoare si, totodata, durabile dezvoltate si adaptate  in permanenta cerintelor clientilor  Kärcher sunt un aspect foarte important care ne recomanda si care contribuie la progresul constant al companiei. Un aspect important al produselor oferite de Karcher este reducerea consumului de energie si cresterea concomitenta a performantei de curatare.

Numai anul trecut Kärcher a adus peste 100 de produse noi pe piata, inclusiv  aparatele de frecat - aspirat , aparate de curatat cu inalta presiune cu incalzire avand  functie de eco efficiency pentru economisirea energiei,  aspiratoare uscat-umed, cu functia de  curatare eficienta a filtrelor cat si accesorii unice pentru aparate de curatat cu inalta presiune.

KARCHER “makes a difference”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea