Social

#oras romania # trotinete electrice #romania #drobeta turnu severin

Primul oras din Romania care interzice trotinetele electrice

Trotinetele electrice vor fi interzise in primul oras din Romania. Acestea nu vor mai putea circula pe zonele pietonale si de promenada din Drobeta Turnu Severin, a anuntat luni primarul Marius Screciu. Conform legislatiei actuale, circulatia trotinetelor este interzisa pe trotuar.

 

Intr-un mesaj intitulat "fara trotinete electrice in zonele pietonale din Severin", primarul spune ca in sedinta de vineri Consiliul Local va decide interzicerea circulatiei trotinetelor electrice in zonele exclusiv pietonale si de promenada.

"Au existat, in ultima perioada, foarte multe sesizari din partea severinenilor, ca tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respecta deloc regulile de deplasare, conduc cu viteza si au fost dese situatiile in care au lovit trecatorii.

Este o decizie grea, dar necesara pentru siguranta noastra a tuturor, dar mai ales a batranilor si copiilor care se feresc cu greu din fata tinerilor vitezomani. Este obligatoriu sa reglementam conditiile de deplasare pentru a evita accidentele.

Vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor intelege le vom confisca trotinetele", a scris pe Facebook primarul din Drobeta Turnu Severin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea