Social

#medic retinut # certificate covid false # certificate covid #certificate false

Primul medic retinut in dosarul certificatelor Covid false!

Un medic a fost retinut in dosarul certificatelor Covid-19 false. Este vorba despre un medic de familie din Dambovita care a fost retinut pentru 24 de ore pentru eliberarea ilegala de certificate de vaccinare impotriva coronavirusului.  Anuntul a fost facut de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

 

“Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, in urma cercetarilor efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Gaesti, au dispus masura retinerii pentru 24 de ore fata de o femeie (medic de familie) si de sotul acesteia. Acestia sunt cercetati in cadrul unui dosar penal ce are ca obiect eliberarea ilegala a unor adeverinte de vaccinare anti-COVID-19”, se arata in comunicatul IPJ.

Medicul retinut ar fi eliberat 10 adeverinte false de vaccinare impotriva Covid-19 si ar fi decontat ilegal de la Casa de Asigurari de Sanatate suma de 400 de lei pentru presupusa vaccinare.

”Din cercetari a reiesit ca, in perioada iunie-august, o femeie, in calitate de medic de familie, instigata de un barbat, ar fi implementat in sistemul informatic specific date nereale privind vaccinarea a 10 persoane impotriva COVID-19. Astfel, ar fi fost eliberate adeverinte false de vaccinare si s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurari de Sanatate pentru presupusa vaccinare a persoanelor”, mai precizeaza sursa citata. 

Potrivit primelor informatii se pare ca medicul retinut este sotia antrenorul Asociatiei Sportive Fotbal Club Pucioasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea