Social

#fericire #cafenea #biblioteca #institutul pentru fericire

Primul Institut pentru Fericire din Sud-Estul Europei se deschide in Romania

Asociatia pentru Fericire a anuntat ca, luni, 1 iulie 2013, se va lansa, incepand cu 18.00, primul Institut pentru Fericire din Sud-Estul Europei. Acesta vine in ajutorul persoanelor care vor sa inteleaga mai bine care sunt factorii care ii pot face fericiti.

Institutul pentru Fericire se va situa in Bucuresti, pe strada Avrig nr. 29 si va fi format dintr-o cafenea, deschisa pe toata perioada verii, o biblioteca, pentru toate persoanele care vor sa se informeze mai mult despre cum isi pot imbunatati viata prin educatie nonformala. Acesta va mai cuprinde, totodata, un spatiu de lucru si un spatiu de relaxare, unde se vor desfasura si jocuri de societate.

Aceasta initiativa a luat nastere in urma unor statistici ingrijoratoare, rezultate dintr-un studiu realizat de Gallup World Poll pentru Organizatia Natiunilor Unite in 2012, din care a reiesit ca Romania este cea mai nefericita tara din Uniunea Europeana, fiind surclasata la nivel mondial de state precum Kuwait, Vietnam, Myanmar sau Kosovo.

Astfel, scopul Institutului pentru Fericire este acela de a ajuta la cresterea gradului de fericire a romanilor si sa plaseze Romania intre cele mai fericite state din lume, alaturi de tari precum Bhutan si Marea Britanie.

Sursa foto: www.ghimpele.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea