Social

#statii radio #statii radio CB #magazin statii radio #sisteme radio

Primul importator direct de statii radio CB din tara a deschis un magazin online

Statii Radio CB S.R.L., primul importator direct de statii radio CB din tara, a deschis un magazin online in care ofera aproape 100 de sisteme de comunicatie, statii radio auto si sisteme radio.

Persoanele interesate de statii radio CB au acum la dispozitie cea mai variata oferta la preturi speciale . Statiile radio pot fi folosite atat la domiciliu, in autoturismul personal, cat si in TIR-uri si alte autovehicule mari.

Statii Radio CB S.R.L. ofera 90 de sisteme de comunicatie, de la statii radio portabile si statii radio TIR la amplificatoare si reductoare de tensiune. Daca vreti sa achizitionati un sistem radio, in magazinul online Statii Radio CB aveti la dispozitie o selectie larga de statii radio de ultima generatie, compatibile cu toate standardele in domeniu din Europa: EU (Europa), EC (Europa centrala), D1 (Germania I), D2 (Germania 2), I1 (Italia I), I2 (Italia II), PL (Polonia), RU (Rusia) si UK (Anglia).

Magazinul online Statii Radio CB ofera si un ghid complet de folosire pentru sistemele de comunicatie, care usureaza calibrarea si instalarea de statii radio auto. Produsele au garantie de minim 24 de luni si sunt livrate clientilor care fac comenzi online prin Fan Curier. Comanda ajunge la destinatie in 24-48 ore, iar cumparatorul poate desface colectul si verifica achizitia inainte de a plati. Toate cheltuielile de transport sunt suportate de Statii Radio CB S.R.L.

Deoarece magazinul online Statii Radio CB S.R.L. proceseaza comenzi sase zile pe saptamana, livrarea rapida si gratuita asigura clientilor avantajul achizitionarii de statii radio in cel mai scurt timp chiar inainte de o calatorie importanta.

Despre Statii Radio CB S.R.L.

Cu sediul in Piatra Neamt, Statii Radio CB S.R.L. este primul si singurul importator direct de statii radio din tara. Ofera cele mai bune solutii in domeniul statiilor de emisie/receptie auto la cele mai bune preturi: 90 de sisteme comunicatii, noi si sigilate, ce beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara.

Date de contact

Nume
Email
Telefon

STATII RADIO CB S.R.L.
www.statiiradioemisiecb.aaz.ro
Contact STATII RADIO CB S.R.L.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea