Social

#vaccinare fara programare #piata constitutiei #bucuresti #centru vaccinare drive thru #drive thru

Primul centru de vaccinare Drive-Thru din Capitala. S-a format coada de la prima ora!

 

 

In aceasta dimineata s-a deschis primul centru de vaccinare Drive-Thru din Capitala. Centrul este deschis in Piata Constitutiei si exista patru fluxuri de vaccinare, ceea ce inseamna ca pot fi imunizate patru persoane in acelasi timp.

Vaccinarea in centrul deschis in Piata Constitutiei se face fara programare, iar pentru inoculare se foloseste serul produs de Pfizer/BioNTech.

Vestea a fost primita foarte bine de bucuresteni care s-au adunat cu zecile la coada inainte de a se deschide centrul de vaccinare. Acesta a fost deschis la ora 8, iar pana atunci oamenii au asteptat in masini. Si in prezent sunt soferi de masini care asteapta la coada pentru a se imuniza, ceea ce arata un interesc crescut pentru imunizare.

"Am mers totul foarte repede. Am venit, am dat buletinul si s-a rezolvat in 10 minute. E foarte bine ca s-a dat drumul si la noi (la vaccinarea drive-thru - n.r.). Ma simt foarte bine. Vaccinarea este singura noastra sansa sa scapam odata de pandemie", a afirmat un bucuresetean proaspat vaccinat, potrivit realitatea.net. 

Centrul de vaccinare drive-thru din Piata Constitutiei va functiona zilnic, in intervalul 8-20. Cei care isi doresc sa se vaccineze nu trebuie sa se programeze in platforma de vaccinare, fiind necesar doar buletinul pentru a se imuniza.

Sursa foto: stiri-covid19.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea