Social

#neculai ontanu #bloc #reabilitare termica

Primul bloc reabilitat termic in sectorul 2

Primul bloc reabilitat termic si realizat de catre Primaria sectorului 2 a fost prezentat miercuri de primarul Neculai Ontanu .

Aflat la adresa sos. Stefan cel Mare , nr. 36, bloc 30 B, imobilul are zece etaje si este construit pe doua tronsoane, cu 80 de apartamente, informeaza Agerpres. Autoritatea locala a cheltuit pentru realizarea acestui proiect, cuprins in cadrul programului National de Reabilitare Termica , peste 900.000 lei.

Prin intermediul reabilitarii vor scadea consumurile energetice si de combustibil in exploatare , concomitent cu scaderea costurilor de intretinere si prepararea apei calde cu circa 40-50%, a spus edilul. Pretul pe apartament al reabilitarii termice in cazul imobilului amintit a fost de 7.555 lei la un apartament de doua camere si 15.110 lei la un apartament de patru camere, locatarii acestui bloc nefiind insa obligati sa aloce niciun ban pentru reabilitarea intregului bloc. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea