Social

#imagini cu valiza #valiza c bani #cazul valiza cluj #gigi becali

Primele imagini cu celebra valiza de la Cluj

Miercuri au fost date publicitatii primele imagini cu celebra valiza cu bani de la Cluj, confiscata de procurorii DNA in data de 7 mai 2008.

Daca pana acum au fost publicate o mare parte din stenogramele convorbirilor telefonice dintre Gigi Becali si diversi oameni de fotbal, majoritatea avand legatura cu meciul de la Cluj, Gazeta Sporturilor a intrat in posesia fotografiilor facute in momentul confiscarii banilor.

In data de 7 mai 2008, procurorii DNA au descins in restaurantul "Aroma" din Cluj, local in care se aflau vicepresedintele Stelei, Teia Sponte , doi bodyguarzi , fotbalistul lui U Cluj Gigel Coman si un prieten de-al lui Toni Dobos .

In masina oficialului stelist a fost gasita o geanta sport mare. In interiorul acesteia, procurorii DNA au gasit o alta geanta mai mica, de umar.

In aceasta a doua geanta se aflau patru "pachete" de bani, ce contineau numai bancnote de 500 de euro. Banii, destnati jucatorilor Universitatii Cluj in cazul in care acestia obtineau un rezultat pozitiv in meciul cu concitadina CFR, au fost confiscati si pusi sub sigiliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea