Social

#deces Razvan Ciobanu #a murit Razvan Ciobanu #Razvan Ciobanu a murit #razvan ciobanu

Primele detalii despre accidentul in care a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un grav accident rutier. Accidentul ar fi avut loc in urma vitezei excesive intre localitatea Sacele si Navodari. Acesta se intorcea din statiunea Mamaia, unde participase la un show de muzica electronica.

La iesirea din localitatea Sacele, creatorul de moda a pierdut controlul masinii, care s-a izbit de mai multi copaci. Bolidul s-a rasturnat de mai multe ori, iar Razvan Ciobanu a fost proiectat in afara masinii.

Creatorul de moda a fost gasit la ora 7 dimineata de un localnic. Potrivit medicilor sositi la fata locului, Razvan Ciobanu murise cu cateva ore in urma.

Accidentul a fost sesizat in jurul orei 7:00 dimineata, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, DJ 226. Echipajul medicalal Serviciului de Ambulanta l-a gasit pe conducatorul auto, un barbat de 43 de ani, decedat.

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca inainte de a intra in copaci, SUV-ul Range Rover s-ar fi deplasat aproximativ 1 kilometru pe camp, in afara partii carosabile. De asemenea, potrivit Cancan in masina lui Razvan Ciobanu a fost descoperita o carte de identitate, ceea ce duce automat la ipoteza ca acesta nu era singur in masina, asa cum s-a crezut initial. Politistii au descoperit ca respectiva carte de identitate apartine numitului Iulica Cercel, potrivit ele.ro.

Anchetatorii vor dori sa afle daca respectiva persoana se afla in masina in momentul accidentului, el fiind singurul care poate oferi detalii relevante anterioare producerii teribilului accident.De asemenea, in masina au fost gasite si o pereche de pantofi de femeie si o poseta. Politistii iau in considerare toate variantele.

Primele imagini de la fata locului sunt cutremuratoare.

Surse foto: stiri.botosani.ro, ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea