Social

#muntenegru #accident Muntenegru #supravietuitori accident muntenegru #marturii accident muntenegru

Primele concluzii ale anchetei in cazul accidentului din Muntenegru

Autocarul care a fost implicat in accidentul de duminica trecuta in Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 romani si alti 29 au fost grav raniti, mergea cu o viteza de 80 km la ora, pe un sector de drum in care viteza maxima admisa era de 40 km la ora, potrivit primelor informatii furnizate de anchetatorii muntenegreni, in urma analizarii tahografului, un fel de cutie neagra din care se pot lua informatii in cazul unui astfel de incident.

"Inainte de se rasturna in prapastie, avea o viteza de circa 80 km/h, ceea ce inseamna de doua ori viteza admisa pe aceasta portiune de drum", a declarat un anchetator.

Locul in care a avut loc cumplitul accident in care si-au pierdut viata 18 romani este cunoscut in Muntenegru ca Defileul Mortii. In aceasta zona au avut loc numeroase accidente cu victime, in ultimii 40 de ani. De asemenea, aceasta zona nu prezinta niciun indicator care sa ii previna pe soferi ca urmeaza un sector de drum periculos.

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea