Social

# campionatele europene de gimnastica #medalii de aur gimnastica #echipa de gimnastica #prime gimnastica

Prime duble pentru echipa de gimnastica a Romaniei

Guvenul va decide in cadrul sedintei de miercuri dublarea primelor pe care le va primi echipa de feminina de gimnastica a Romaniei, intoarsa recent cu sase medalii de la Campionatele Europene din Belgia.

"I-am felicitat pe membrii delegatiei si, mai mult decat felicitari, am vorbit deja cu ministrul de Finante, cu domnul Georgescu, si miercuri o sa facem si noi ce tine de Guvern, o sa dublam toate primele pe care le primesc in mod normal fetele, pentru a da un semnal ca merita recompensata performanta si pentru a da un semnal pentru Jocurile Olimpice ca o sa gasim banii necesari pentru a recompensa, asa, in mica masura, cat se poate face, zona de efort", a declarat luni premierul Victor Ponta.

Campionatele Europene de gimnastica din Belgia, Romania a obtinut, la categoria senioare, patru medalii de aur (din cinci posibile) si doua medalii de argint.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea