Social

Prime de 580.000 de lire la Chelsea

Valoarea totala a primelor ar putea ajunge, in cazul victoriei la suma de 12,76 milioane de lire sterline , pe care insa Roman Abramovici este dispus sa o plateasca.

"Neinduratorul Rom este gata sa plateasca oricit pentru succes in tentativa sa de a zgudui lumea fotbalului", scrie "The Sun".

Fiecare fotbalist al echipei londoneze, dintre care unii au un salariu saptaminal de 70.000 de lire sterline, a primit 80.000 de lire sterline dupa ce au eliminat echipa slovaca

Zilina, in luna august 2003, in preliminariile competitiei. Primele au fost atunci atit de mari deoarece in urma celor doua meciuri cu Zilina, Chelsea a ajuns in faza grupelor Ligii Campionilor. Pentru meciurile cu Sparta Praga, Lazio Roma si Besiktas, din grupele competitiei fotbalistii au incasat in total prime de cite 75.000 de lire sterline.

Pentru cele doua partide cu Stuttgart, din optimile LC, jucatorii antrenati de Claudio Ranieri au primit cite 50.000 de lire sterline. De asemenea, fotbalistii au fost recompensati cu cite 100.000 de lire sterline dupa ce au trecut de Arsenal Londra , in sferturile de finala ale competitiei.

Daca vor elimina formatia AS Monaco in semifinalele Ligii Campionilor, jucatorii echipei londoneze vor mai primi cite 75.000 de lire sterline. Primele pentru cistigarea finalei competitiei, care va avea loc in luna mai, vor fi de cite 200.000 de lire sterline.

"The Sun" scrie ca antrenorul Claudio Ranieri nu il va folosi, in meciul de marti, cu AS Monaco, pe Adrian Mutu, si mentioneaza ca atacul echipei Chelsea va fi format din Eidur Gudjohnsen si Hernan Crespo . "Mutu nu a reusit sa inscrie de mai mult de doua luni si a marcat doar un gol in ultimele 11 meciuri in care a evoluat. El a fost o mare dezamagire , deoarece a fost transferat de la Parma in schimbul a 16 milioane de lire sterline si sufera de o lipsa de forma si de incredere alarmanta", se mentioneaza in "The Sun".

Jurnalul englez precizeaza ca Ranieri s-a hotarit sa nu il foloseasca pe Mutu dupa ce a vazut cum romanul a ratat doua ocazii clare de gol in meciul cu Everton, scor 0-0.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea