Social

#vremea ianuarie #vremea la munte #vremea bucuresti

Primavara se termina! Ce temperaturi vom avea saptamana aceasta

Dupa Sarbatori de iarna care mai degraba au adus a Paste din punct de vedere al temperaturilor, vremea incepe sa se raceasca. Ne vom mai bucura insa de cateva zile primavaratice, insa deja mercurul scade in termometre. Iata care este prognoza vremii in saptamana ce tocmai a inceput:

Azi este o zi vrumoasa in Bucureşti, cu temperaturi la amiaza de 13-14 grade Celsius. În zonele de munte, vreme frumoasă şi foarte caldă pentru această perioadă a anului. Doar prin nordul Carpaţilor Orientali vor fi condiţii de ploaie slabă, potrivit stirileprotv.ro.  În masivele Bucegi şi Făgăraş la peste 1800 de metri altitudine, este risc mare de avalanşă.

Temperaturile sunt insa in scadere, de dupa-amiaza apar înnorări cam peste tot; prin est şi nord vin şi câţiva stropi de ploaie, iar în nordul Carpaţilor Orientali chiar apar conditii de ninsoare. De maine se mai raceste în sud şi în est, unde sunt conditii de precipitaţii slabe. Nu ninsoare, cu ploi. Cativa fulgi vor aparea la munte şi prin Moldova. 

 

Miercuri, temperaturile mai scad puţin. Norii se aduna, doar in vestul tarii va mai fi soare, iar in sud si est ploua. Temperaturile continua insa sa se situeze peste normalul termic al perioadei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea