Social

#the body mind & spirit festival #sanatate #frumusete #dezvoltare personala #ingrijire corporala # monaco diva

CONCURS: Primavara aceasta rasfa-te la evenimentul care iti celebreaza frumusetea!

Dupa o iarna lunga si un inceput de primavara capricios, a venit vremea sa scapati de urmele zilelor reci si sa va recapatati aspectul tonic si stralucitor. Asa ca nu ratati Body Mind Spirit Festival, un eveniment dedicat femeii moderne, frumoase si sanatoase! 

De sase ani, Body Mind Spirit Festival reuneste la fiecare editie peste 100 de expozanti care isi dedica timpul si cunostintele pentru a face orice femeie sa se simta frumoasa, relaxata si, mai ales, unica. Evenimentul reuneste expozanti de top, speakeri internationali, traineri, producatori si comericanti care promit inovatie, inspiratie si o dezvoltare personala continua.

Fiecare editie aduce seminarii si workshop-uri atat despre infrumusetare si estetica corporala, sport si fitness, wellness si spa, cat si despre cultura, educatie, terapie prin arta si multe altele.

Concurs: Castiga un voucher de infrumusetare corporala!

Si daca nu te-ai convins ca Body Mind Spirit Festival trebuie sa intre neaparat in agenda ta, Salonul Monaco Diva ofera un premiu de exceptie: un voucher care garanteaza un look de invidiat intr-un timp record.

Voucherul la Salonul Monaco Diva contine:

  • 5 sedinte de masaj anticelulitic de relaxare cu bete de bambus
  • 5 masaje cu roci vulcanice
  • 5 proceduri de hidratare pe baza de colagen
  • 5 sedinte de slabire rapida
  • 5 sedinte de drenaj limfatic
  • 5 sedinte de tonifiere
  • 5 sedinte de lifting pentru marire si intarire bust

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea: „De ce ai vrea sa participi la evenimentul Bodymindspiritfestival.ro?“. 

Va fi premiat cel mai interesant si convingator raspuns! Perioada de desfasurare a concursului este 12 aprilie - 30 aprilie 2013. Castigatorul va fi anuntat in data de 2 mai in pagina de concurs si va fi contactat personal pe adresa de e-mail.

Atentie! Pentru a intra in concurs este obligatoriu ca adresa de e-mail folosita sa fie valida. La acest concurs poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul sau resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si a rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Despre Monaco Diva

Conceptul Monaco Diva a luat nastere din dorinta echipei de a te vedea mereu o persoana increzatoare in frumusetea si in puterea ta, persoana care va reusi sa fie mereu in centrul atentiei, constienta ca poate obtine tot ceea ce isi propune. Echipa Monaco Diva isi doreste sa te vada mereu zambind, bucurandu-te de tine insati si de ceea ce te inconjoara. La Monaco Diva, poti fi sigura ca TU esti mereu in centrul atentiei. Scopul echipei este ca prin serviciile oferite, sa iti fie depasite asteptarile.

Despre Body Mind Spirit Festival

Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival se afla la a IX-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania.

Anul acesta vor mai avea loc trei editii ale Body Mind Spirit Festival:

  • 19-21 aprilie, la Brasov
  • 7-9 iulie, la Constanta
  • 11-13 octombrie, la Bucuresti

Regulament general Concursuri Acasa.ro 

Castigatorul concursului este: Mihaela Dobre

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea