Social

Primarul si patronul Videanu primeste oferte de la un grup european

Grupul european Eastbridge Company incearca sa intre pe piata imobiliara din Bucuresti pe usa din dos. In luna iulie 2007, consortiul imobiliar i-a adresat primarului general Adriean Videanu o prin care isi anunta intentia de a cumpara societatea Titan Mar, detinuta de actualul edil, informeaza Evenimentul Zilei.

In paragraful al doilea al documentului, Eastbridge precizeaza ca unul dintre motivele intalnirii cu Videanu solicitate in scris este acela "de a discuta despre interesele noastre in Proiectul Esplanada si cel din Parcul Izvor ". Practic, in aceeasi scrisoare, Eastbridge combina o oferta de afaceri private pentru Videanu cu intentia de a se implica in doua proiecte ale Primariei Generale.

Adriean Videanu sustine ca n-a vorbit cu reprezentantii Eastbridge. "Va spun sincer ca nu stiu nimic legat de acest subiect. Nu am auzit niciodata de Eastbridge si nici nu m-am intalnit cu niciun reprezentant al acestei firme.

In ceea ce priveste Titan Mar, cel mai bine ar fi sa vorbiti cu managerul companiei, dar va pot confirma si eu ca nu avem nicio legatura cu Eastbridge", a declarat Adriean Videanu pentru Evenimentul Zilei. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea