Social

#primarul pandele voluntari #gigi netoiu psd #acuzatii vanghelie

Primarul Pandele va candida din nou in Voluntari ca indepedent

Florentin Pandele , demisionar din PSD, a declarat sambata ca a plecat din partid constient fiind ca o sa piarda si postul de primar, potrivit noilor prevederi legale, dar ca va candida din nou in Voluntari ca independent.

florentin pandele a explicat ca avea 3 posibilitati: sa ramana in PSD "sub comanda domnului Vanghelie", sa ramana independent, prin excluderea din partid, si sa-si pastreze calitatea de primar sau sa isi dea demisia din PSD, cu pierderea primariei.

"Pentru a elimina orice alte comentarii, eu am spus ca intentia mea e de a candida ca independent. Nu ma simt in stare sa stau sub comanda domnului primar Vanghelie", a precizat Pandele la Realitatea TV. El a mai spus ca se astepta ca luni sa fie exclus din partid la propunerea lui Marian Vanghelie.

Florentin Pandele a obtinut al treilea mandat de primar la alegerile din 2008.

Pandele a negat afirmatiile lui Marian Vanghelie, potrivit carora Gabiel Oprea, in calitate de presedinte al Organizatiei Ilfov a PSD, ar fi avut o intelegere cu PDL pentru ca PSD sa piarda conducerea Consiliului Judetean Ilfov la alegerile din vara lui 2008.

Florentin Pandele a explicat insa ca a existat o intelegere intre organizatia PSD Ilfov si cea a PDL, potrivit careia "cine este cel mai bine plasat va fi ales presedinte al Consiliului Judetean", inainte ca legea electorala sa se schimbe, cand nu se stia ca presedintele CJ este ales prin vot direct. In momentul in care legea s-a modificat si presedintele Consiliului Judetean a fost ales prin vot direct, aceasta intelegere cu PDL a cazut, a spus Pandele, care a adaugat ca, in prezent, exista o intelegere de colaborare intre consilierii PSD si cei ai PDL din Ilfov.

La randul lui, Gigi Netoiu a spus ca fostul sef al organizatiei, Gabriel Oprea, l-a convins sa vina la PSD Ilfov, dar ca nu poate accepta ce se intampla acum in PSD. "M-a deranjat ca tot ce-a spus Vanghelie in fiecare zi s-a intamplat, ca vine presedinte interimar (...). El este un om care vine si santajeaza si spune numai minciuni. Vanghelie valoreaza cam 18% din tot ce inseamna decizii la nivelul conducerii centrale" , a spus Netoiu.

El a precizat ca ramane "un om de stanga" si ca are multi prieteni care au ramas in PSD. Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, a declarat vineri ca demisioneaza din PSD. Prim-vicepresedintele comisiei de integritate si arbitraj a PSD, Doru Giugula, a declarat vineri ca acest for a decis sa propuna excluderea din partid a vicepresedintelui PSD Ilfov, Gigi Netoiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea