Social

Primarul Oprescu, viata si opera

"Tata a fost ofiter de informatii . Sunt mandru... N-am avut de ce sa imi fie rusine ca a fost general de Securitate", zice Sorin Oprescu intr-un interviu publicat de "Academia Catavencu".

 

Din mandria asta pare sa se fi nascut o cariera arborescenta, plina de titluri si functii cu clopotei, pe care, daca le-ar vizita cineva fie si in fuga, n-ar avea timp sa le umple decat cu chiul . Profesor universitar, sef de catedra, director la Spitalul Universitar, director (simultan) la Spitalul Elias, presedinte la colegiul medicilor din Bucuresti, viceprimar al Bucurestiului, triplu candidat la Primaria Capitalei, senator, vicepresedinte al unei comisii senatoriale pentru sanatate publica. O lista care amesteca plauzibilul cu neatentia ascultatorului, datul din coate, tafna premeditata, acasa .ro/teapa" title="teapa">teapa si sumele mari, exact ca intr-o consumatie golaneasca la vechiul Athenee Palace, cand interlopii cu voie de la Militie si copiii Securitatii cereau nota la comun.

 

Continuarea in Cotidianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea