Social

Primarul General vrea bulevarde noi in Bucuresti

Consiliul General al Capitalei va lua in discutie astazi cel mai amplu program de investitii in infrastructura Bucurestiului, de dupa Revolutie .

Daca propunerile primarului general Adriean Videanu vor fi acceptate, in acest an vor intra in reparatii toate pasajele si cele 363 de intersectii semaforizate si vor fi create 6 noi bulevarde.

Proiectul prevede si asfaltarea a 80 de mari bulevarde ale orasului, printre care bulevardele Elisabeta si Kogalniceanu.

Pentru a "croi" noile bulevarde primarul general al Capitalei a propus Guvernului un amplu program de exproprieri de terenuri .

Daca Executivul va aproba propunerea, va fi constituit un fond de 180 milioane de Euro, destinat despagubirii cetatenilor pe terenurile carora vor trece noile bulevarde.

Dupa ce programul va primi si acordul consilierilor, Municipalitatea va organiza licitatiile pentru stabilirea constructorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea